15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Emil Moț a mulțumit angajaților primăriei. Nu au fost uitați nici slătinenii

- Advertisement -

Municipalitatea slătineană s-a implicat activ pentru ca infecțiile umane cu virusul COVID-19 să nu se răspândească la nivelul orașului, mai multe acțiuni fiind organizate de administrația locală pe perioada stării de urgență. În numele slătinenilor, primarul Emil Moț a ținut să le mulțumească sutelor de angajați ai Primăriei Slatina care au dat dovadă de profesionalism în această perioadă.

În Slatina au avut loc zeci de acțiuni de igienizare și dezinfecție a domeniului public, s-au împărțit câte cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși pentru 34.000 de familii și au fost distribuite tichete sociale pentru situații de urgență, în valoare de 300 de lei de persoană, numărul beneficiarilor fiind de peste 350.

Sute de angajați ai primăriei au primit mulțumiri din partea edilului Emil Moț pentru activitățile de responsabilitate socială în sprijinul cetățenilor, pentru a trece cu bine peste pandemia de Coronavirus, în perioada stării de urgență.

„Dragii mei vă mulțumesc din suflet pentru ceea ce ați făcut, pentru orașul Slatina și pentru oamenii din orașul Slatina. Vă mulțumesc tuturor celor de la primărie, nu numai celor care ați lucrat efectiv la ușa cetățeanului și la distribuția acestor echipamente de protecție și vreau să vă mulțumesc tuturor angajaților din primărie care în această perioadă ați dat dovadă de un profesionalism rar întâlnit. Absolut toate departamentele primăriei au lucrat, nu la capacitate maximă, pentru că a trebuit să mai trimitem oameni și în concediu, să facem și distanțarea socială în birouri, dar toată lumea a lucrat extraordinar de bine. Încă odată dragii mei, vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru oamenii din Slatina și pentru noi ca administrație publică locală”, a declarat primarul Emil Moț în cadrul unei emisiuni de la postul local de televiziune Olt TV.

Edilul Slatinei a ținut să facă un apel la responsabilitate pentru a trece cu bine și de perioada stării de alertă în care am intrat de vineri, 15 mai.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți