14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se redeschide Policlinica Slatina. Doar șase pacienți programați pe fiecare cabinet

- Advertisement -

De luni, 18 mai, Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Slatina își reia activitatea, cu modificări de organizare, în conformitate cu comunicatul remis joi de Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Legea privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Pacienții se pot face doar telefonic, respectiv șase pacienți pe fiecare cabinet, în vederea efectuării dezinfecției între consultații. Totodată, aceștia au obligația de a purta măști de protecție.

„Modificările din cadrul Ambulatorului SJU Slatina, referitoare la reluarea activității, începând cu data de 18 mai, vor viza următoarele măsuri ce au rolul de a preveni și limita efectele pandemiei COVID-19: obligativitatea de a deține și a utiliza masca de protecție de către pacienți; realizarea triajului epidemiologic, în momentul prezentării pacienților și monitorizarea temperaturii de către personalul medical”, se arată într-un comunicat remis de Spitalul Slatina.

Pacienții se pot programa exclusiv telefonic, apelând numărul de telefon al pacientului 0349.911, disponibil de luni până vineri, cu un număr de șase pacienți per cabinet, pentru a putea realiza dezinfecție între consultații.

În această perioadă, programul de lucru va fi cuprins în intervalul orar 07:00 – 15:00, de luni până vineri.

La două dintre cabinete, bolnavii se pot adresa după un alt orar. Cabinetul Oncologie Medicală, pentru tratament antialgic și chimioterapic specific, va avea program de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00 și 14:00 – 16:00, iar la cabinetul Diabet, pentru insulinoterapie de substituție, Rp, SM, programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08:00 – 14:00 și 14:00 – 19:00.

SJU Slatina mai anunță că personalul medical din Policlinica Slatina va fi echipat conform normelor în vigoare pentru protejarea personală și a pacienților. „Rugăm pacienții care se adresează SJU Slatina să respecte regulile, să respecte orele programării întocmai, să păstreze distanța socială și să nu aglomereze spațiul comun”, se mai arată în comunicatul remis de spital.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți