12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei conducători auto din Olt, dosare penale pentru consum de alcool la volan

- Advertisement -

Trei șoferi olteni s-au ales cu dosar penal după ce, joi noaptea, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Unul dintre conducătorii auto s-a urcat la volan băut și a fost prins pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței. Bărbatul de 41 de ani, din localitate conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,66 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge, iar pe numele său polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul ori sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Și un slătinean de 39 de ani a fost depistat, în stare de ebrietate, pe Drumul Județean 653, în afara comunei Bălteni. Acesta se afla la volanul unui autovehicul, având o concentrație alcoolică de 0,80 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri aveau să prindă în trafic un șofer băut și pe strada Calea București, din municipiul Caracal. Bărbatul de 37 ani, din comuna Cezieni, conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,06 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În ultimele două cazuri, pe numele conducătorilor auto s-au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți