19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Câte persoane mai sunt în carantină și izolare la domiciliu în județ

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt continuă să supravegheze medical cazurile de infecții cu virusul SARS-CoV-2 din județ și, din fericire, în ultima zi, nu s-a mai înregistrat nicio nouă îmbolnăvire cu Coronavirus. Rămânem cu 53 de cazuri, iar în privința oltenilor care încă se află în carantină sau în autoizolare numărul acestora a scăzut. S-au efectuat și noi teste în vederea depistării COVID-19.

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Prefectura Olt, duminică după-amiază, 314 persoane sunt încă în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în județ, iar alte 113 sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

În Olt, până la acest moment, au fost prelucrate și 2.083 de teste pentru depistarea Coronavirusului, 14 dintre acestea fiind efectuate în ultimele 24 de ore.

Nu sunt modificări în privința numărului de cazuri confirmate până acum cu virusul SARS-CoV-2. Avem 53 de persoane confirmate pozitiv cu virusul, iar 37 au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile medicale în care au primit tratament de specialitate. Totodată, până acum, 14 olteni diagnosticați cu Coronavirus se află în continuare internate în spital pentru terapie.

S-au înregistrat și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul COVID-19, acestea prezentând comorbidități.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți