6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevi de la Școala de Jandarmi Drăgășani, în practică la Jandarmeria Olt

- Advertisement -

17 viitori jandarmi, elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, desfăşoară de la începutul acestei săptămâni, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Iulian Mihai, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, a declarat că stagiul de pregătire se va desfășura până la sfârșitul lunii iulie, respectiv în perioada 18 mai – 31 iulie, şi a debutat cu un program de acomodare cu specificul instituției Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu, elevii urmând a fi repartizaţi în cadrul structurilor operative ale unității.

„În cadrul activităţilor de pregătire, viitorii jandarmi vor fi planificaţi în misiuni de ordine publică şi vor desfășura activități specifice misiunii de pază şi protecţie instituţională, având posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs”, a spus reprezentantul IJJ. Sursa citată a adăugat că pe întreaga perioadă a stagiului de practică, elevii sunt îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți