20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Peste 400 de olteni în carantină și izolare la domiciliu. Noi teste efectuate pentru depistarea virusului SARS-CoV-2

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică au comunicat luni după-amiază noile cifre referitoare la situație epidemiologică din județ și față de ziua anterioară sunt modificări în privința persoanelor aflate în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în Olt și a celor care sunt în autoizolare, precum și a celor testate pentru depistarea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, acum avem în carantină peste 300 de persoane, alte peste o sută fiind în izolare la domiciliu. „În judeţul Olt, în carantină instituţionalizată sunt 306 de persoane. Alte 168 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală”, se arată în comunicat.

Totodată, față de cifrele comunicat în ultima zi a săptămânii trecute, s-au efectuat peste zece noi teste pentru depistarea COVID-19. „Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 2.094 de teste COVID-19, 11 dintre acestea fiind realizate în ultimele 24 de ore”, mai transmite Prefectura Olt.

Datele oficiale mai arată că în județ au fost confirmate, până acum, 53 de cazuri de persoane infectate cu Coronavirus. Dintre acestea, 37 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, iar alte 14 se află în continuare internate în spital, pentru terapie. Avem înregistrate și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, acestea având comorbidități.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți