2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

A murit fostul primar al comunei Brebeni

- Advertisement -

Florentin Andronie, fostul primar al comunei Brebeni, a trecut în neființă marți la domiciliul său din satul Recea, comuna Valea Mare. Suferind în urmă cu mai bine de șapte ani un accident vascular cerebral, în urma căruia cariera sa politică s-a încheiat, starea de sănătate a fostului edil a început să se agraveze în urmă cu aproape două săptămâni.

Din păcate, Florentin Andronie nu s-a mai putut lupta cu boala și marți a murit acasă.

Fostul primar a suferit accidentul vascular cerebral în luna decembrie a anului 2012 și starea medicală nu i-a mai putut permite să se recupereze complet pentru a-și continua cel de-al doilea mandat în care se afla în fruntea comunității din Brebeni. În vara acelui an, sătenii l-au ales din nou edil al localității, acesta candidând din partea Partidului Social Democrat. Primul mandat avea să îl obțină în 2008, anul în care a candidat din partea Partidului Democrat Liberal.    

Toți cei care l-au iubit, familia sa, respectiv soția Maria și fiica, alte rude și prieteni nu-l vor uita nicioadată. Acesta va fi condus pe ultimul drum joi, la ora 13:00, cu plecarea din satul Recea al comunei Valea Mare, fostul edil Florentin Andronie fiind înmormântat în cimitirul de la intrarea în comuna Slătioara.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți