17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Județul Olt, a patra zi consecutivă fără nicio îmbolnăvire nouă cu COVID-19

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității marți, la ora 13:00, cifrele noi referitoare la cazurile confirmate cu virusul COVID-19 până în prezent. Din fericire, în județul Olt nu a fost înregistrată nicio îmbolnăvire nouă cu Coronavirus.

Este a patra zi consecutivă în care în Olt nu a mai fost confirmat niciun nou caz de infecție cu virusul SARS-CoV-2.

Ultima îmbolnăvire cu acest virus înregistrată în județ este cea a asistentei medicale de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, care a fost raportat de Grupul de Comunicare Strategică vineri, 15 mai.

Autoritățile locale au făcut public cazul încă de ziua anterioară, respectiv joi, 14 mai, când femeia a fost diagnosticată cu Coronavirus.

Rezultatul pozitiv la testarea pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2 s-a aflat în urma testării a aproximativ 300 de angajați ai Spitalului Slatina de pe mai multe secții ale unității medicale, printre care și Boli Infecțioase, Unitatea de Primiri Urgențe, Anestezie și Terapie Intensivă și Hemodializă.

Asistenta medicală este singura confirmată cu COVID-19, restul analizelor, inclusiv la toți angajații de pe Secția ATI, fiind negative.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți