18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni au donat sânge pentru Andreea

- Advertisement -

Zeci de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, și nu doar ei, au dorit să vină în sprijinul tinerei de 33 de ani, din municipiul Slatina, agent de ordine publică la Poliția Teleorman și marți dimineață au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina pentru a dona sânge. Potrivit oamenilor legii olteni, orice grupă de sânge este compatibilă pentru a o putea ajuta pe Andreea Elena Sandu de 33 de ani, care în prezent este internată pe Secția Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni din București.

Nu mai puțin de 45 de polițiști din cadrul IPJ Olt, printre care și comisarul șef Cristian Rădoi, adjunctul pe linie de ordine publică al inspectoratului, au donat sânge pentru colega lor Andreea, săptămâna trecută același lucru făcându-l alți zece oameni ai legii din județ. Și în cursul zilei de miercuri vor dona sânge pentru Andreea 30 de polițiști olteni.

Potrivit Corpului Național al Polițiștilor, care au făcut cunoscută povestea polițistei originare din Slatina, zilele trecute au mai donat sânge polițiști din cadrul IPJ Teleorman, unde aceasta își desfășoară activitatea, și IPJ Buzău. „Noi donăm astăzi sânge și credem în puterea de a învinge! Toți au un singur mesaj pentru Andreea: Suntem alături de tine! Sentimentul că nu ești singur în luptă îți dă speranță și putere! Felicitări tuturor pentru implicare și empatie! Sângele înseamnă viață pentru Andreea! Vino și tu alături de noi!”, este mesajul transmis de colegii tinerei.

Căsătorită și mamă a doi copii, Andrei și Vlăduț, olteanca a fost diagnosticată recent cu „leucemie mieloidă acută”. În prezent este internată la spitalul din Capitală și acum colegii de breaslă, dar și alți oameni de bine, trebuie să o ajute, având mare nevoie de sânge. Tânăra din Slatina este absolventă a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, iar apoi a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Și soțul ei, Ovidiu, este absolvent al aceleiași școli de poliție, iar acum amândoi lucrează în cadrul IPJ Teleorman.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți