Alți doi pacienți internați la Spitalul Slatina, declarați vindecați de Coronavirus și externați

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că alți doi olteni, diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, au fost declarați vindecați și externați din Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde au primit tratament de specialitate. Este vorba despre un contact al unui angajat de la fabrica de confecții textile Vas Co Tricot Caracal, pozitivat cu Coronavirus, dar și de unul dintre cei patru membri ai celei de-a doua familii din Slatina, întorși la finalul lunii aprilie din Marea Britanie.

Cu acești bolnavi care s-au însănătoșit și care miercuri, 20 mai, au ieșit din spitalul în care s-au aflat internați, pentru terapie, sunt 40 de persoane, din totalul celor 53 infectate cu virusul COVID-19, care au fost declarați vindecați și externați până acum. Totodată, 11 pacienți pozitivați cu Coronavirus se află internați în continuare în spital.

Din păcate, județul Olt înregistrează și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2.  

În continuare, în județ avem 231 olteni aflați în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în Olt, în timp ce alți 555 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, s-au prelucrat și 2.180 de teste pentru depistarea infecției cu Coronavirus, ultimele 77 fiind realizate doar în ultima zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<