12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Două familii din Slatina, sprijinite în urma campaniei de donare de sânge pentru Andreea

- Advertisement -

Aproape 90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au donat sânge, în ultimele zile, pentru a o ajuta pe Andreea Elena Sandu de 33 de ani, originară din municipiul Slatina și agent de ordine publică la Poliția Teleorman. Colegii din Olt s-au implicat pentru a o ajuta, iar de Sfinții Constantin și Elena din bonurile valorice primite după ce au donat sânge, dar și din sume de bani acordate, au adus zâmbete pe chipurile membrilor a două familii din Slatina.

O familie de vârstnici, dar și o familie cu patru copii, cu vârste cuprinse între 3 și 12, au primit cu bucurie darurile oferite de polițiștii olteni, cu sprijinul reprezentanților Crucii Roșii Olt.

În zi de sărbătoare, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a dorit să aducă o rază de speranță în casele unor familii încercate de aceste vremuri.Astfel,  cu sprijinul Crucii Roșii Filiala Olt, au fost identificate două familii, cărora le-au fost oferite produse alimentare, de igiena, rechizite, jucării și o tabletă care să îi sprijine pe copii în activitatea școlară”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Gestul oamenilor legii din județ a fost apreciat și de colegii de la Centru. „Au donat sânge, iar cu tichetele primite s-au asigurat ca două familii au primit alimente și pentru cei mici, câteva jucării. Ei sunt colegii noștri de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt și îi felicităm pentru inițiativa plăcută la care s-au gândit. Cine credea ca poți face bine pentru mai mulți oameni, fără eforturi ieșite din tipar? Donează și tu!”, au transmis reprezentanții Poliției Române pe pagina oficială de Facebook.

Agenta de poliție originară din Slatina, care este căsătorită cu Ovidiu, polițist tot la IPJ Teleorman, și are doi copii, a fost diagnosticată recent cu „leucemie mieloidă acută”. În prezent, aceasta este internată pe Secția Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni din București și are în continuare nevoie de sânge.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți