16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil de cinci ani, spulberat de un motociclist în timp ce traversa strada

- Advertisement -

Un băiat de doar cinci ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce vineri seara a fost spulberat de un motociclist de 24 de ani, din municipiul Slatina. Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 546 D, în comuna Milcov.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că minorul s-ar fi aflat în traversarea străzii în momentul în care tânărul ce conducea o motocicletă l-a lovit în plin.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat pe raza comunei Milcov pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier. Din primele date se pare ca un minor, de 5 ani, ar fi traversat strada și a fost acrosat de o motocicleta, condusă de un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Slatina. Motocicleta se deplasa pe Drumul Județean 546 D, din direcția Ipotești către Slatina”, a spus reprezentantul IPJ.

Atât băiatul, cât si motociclistul au fost răniți și transportați la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale.

„Pompierii SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul Județean 546 D, în satul Milcovu din Deal, comuna Milcov, la un accident rutier. În accident au fost implicate o motocicletă și un pieton, minor, în vârstă de cinci ani. Minorul, politraumatizat, a fost preluat de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat și conducătorul motocicletei, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Slatina, cu multiple excoriații la nivelul membrelor inferioare și superioare”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma accidentului, polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți