9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina distribuie din nou măști de protecție și mănuși

- Advertisement -

Reprezentanții Primăriei Slatina, în urma unei hotărâri aprobate de membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență, condus de edilul Emil Moț, au luat decizia de a relua distribuirea de kituri sanitare slătinenilor.

Municipalitatea dorește astfel să continue acțiunile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 în localitate.

Luni, marți și miercuri vor fi zilele în care se va repeta acțiunea de distribuire a câte cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși, acestea urmând să ajungă la 34.000 de familii. Acestea vor fi împărțite tot în intervalul orar 17:00 – 21:00.

„În datele de 25, 26 și 27 mai vom repeta acțiunea amplă de distribuire a kit-urilor de cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina. Programul în care echipele Primăriei municipiului Slatina vor relua această acțiune la domiciliul slătinenilor este situat în intervalul orar 17:00 – 21:00”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Pe perioada stării de urgență, care s-a încheiat săptămâna trecută, cinci acțiuni ample de distribuire a acestor kituri sanitare slătinenilor au fost desfășurate de municipalitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți