Primăria Slatina distribuie din nou măști de protecție și mănuși

Reprezentanții Primăriei Slatina, în urma unei hotărâri aprobate de membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență, condus de edilul Emil Moț, au luat decizia de a relua distribuirea de kituri sanitare slătinenilor.

Municipalitatea dorește astfel să continue acțiunile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 în localitate.

Luni, marți și miercuri vor fi zilele în care se va repeta acțiunea de distribuire a câte cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși, acestea urmând să ajungă la 34.000 de familii. Acestea vor fi împărțite tot în intervalul orar 17:00 – 21:00.

„În datele de 25, 26 și 27 mai vom repeta acțiunea amplă de distribuire a kit-urilor de cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina. Programul în care echipele Primăriei municipiului Slatina vor relua această acțiune la domiciliul slătinenilor este situat în intervalul orar 17:00 – 21:00”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Pe perioada stării de urgență, care s-a încheiat săptămâna trecută, cinci acțiuni ample de distribuire a acestor kituri sanitare slătinenilor au fost desfășurate de municipalitate.

Un comentariu la „Primăria Slatina distribuie din nou măști de protecție și mănuși

  • Nu s-au mai dat minciuni de la primărie decât pe 25sau dat

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<