Nicio îmbolnăvire nouă cu COVID-19 în județul Olt, în ultima zi

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității sâmbătă, la ora 13:00, noile cifre cu privire la numărul cazurilor de infecții cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate în țară. Din fericire, în județul Olt nu a mai fost confirmat nicio îmbolnăvire nouă cu Coronavirus, bilanțul rămânând la 67.

Situația a rămas, astfel, neschimbată de vineri, când Grupul de Comunicare Strategică a raportat ultimele două cazuri de COVID-19 care s-au înregistrat în județ.

Este vorba despre două asistente de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt care au intrat în contact cu primul caz confirmat în cadrul acestei instituții, cel al asistentei medicale de 45 de ani, originară din localitatea argeșeană Mioveni și în prezent internată în unitatea medicală de aici.

Cele două cadre medicale, care acum sunt internate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, nu sunt singurele care au intrat în contact cu femeia, alți 12 angajați ai Ambulanței Olt fiind, de asemenea, infectați cu virusul SARS-CoV-2. Și aceștia sunt internate acum în unități medicale, pentru tratament de specialitate, 11 fiind la Spitalul Slatina, iar un medic la Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.