14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arestat după ce a comis o tâlhărie în municipiul Slatina

- Advertisement -

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Slatina, a fost arestat duminică, după ce cu o noapte înainte a atacat pe o stradă din localitate un bărbat de 39 de ani, din comuna Bălteni. Slătineanul este acuzat de tâlhărie, furându-i acestuia telefonul mobil, spun polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Slatina.  

„La data de 23 mai, în jurul orei 23:30, un bărbat de 39 de ani, din comuna Bălteni, a sesizat o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută, l-ar fi deposedat prin violență de un telefon mobil, pe raza municipiului Slatina”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei, telefonul fiind recuperat și predat persoanei vătămate. „Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției Slatina, iar în urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a mai spus reprezentantul Poliției.

Tânărul din Slatina, care este recidivist, a fost prezentat duminică în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În acest moment, tâlharul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți