19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Șoferi depistați cu nereguli în trafic. Un slătinean, amendat și permisul suspendat pentru viteză

- Advertisement -

Patru conducători auto au fost depistați cu nereguli în trafic în acest sfârșit de săptămână, pe numele a trei dintre ei polițiștii întocmind dosare penale. Celălalt șofer a fost amendat și a rămas fără permis auto, pentru următoarele trei luni după ce a fost prins conducând cu viteză excesivă pe Drumul Național 65 – European 574. A fost prins de aparatul radar cu 220 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita de viteză era de doar 100 de kilometri pe oră.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat sâmbătă pe DN 65 – E 574, în afara orașului Scornicești, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 220 de kilometri pe oră, într-o zonă unde limita de viteză este de 100 de kilometri pe oră. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe o perioadă de 90 de zile.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, doi șoferi s-au ales cu dosar penal, fiind prinși băuți în trafic. Un tânăr de 23 de ani, din comuna Giuvărăști, a fost depistat pe strada Tineretului, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Și pe strada Trandafirilor, din  comuna Gârcov, a fost depistat un bărbat de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,88 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, pe strada Unirii, din comuna Obârșia, un alt tânăr de 18 ani, din comuna Urzica, a încălcat legislația rutieră. Acesta conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți