Tânăr din Balș, arestat de polițiștii din Craiova. Conducea fără permis o mașină cu numere false

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Balș, a fost arestat preventiv după ce duminică a fost prins în Craiova conducând, fără a avea permis auto, un autoturism cu plăcuțe false de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au vrut să-l oprească pe un bulevard din Craiova, însă acesta nu s-a conformat și oamenii legii au început să-l urmărească pe mai multe artere din localitate. La un moment dat, bălșeanul și-a abandonat mașina și a vrut să fugă, însă a fost imobilizat.

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus pe Bulevardul 1 Mai, din Craiova. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de polițiști, care au procedat astfel la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din Craiova. Conducătorul auto a abandonat autoturismul și a încercat să fugă, însă a fost imobilizat de polițiști”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dolj.

În urma verificărilor, polițiștii s-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 22 de ani, din Balș, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul condus de cel în cauză, ar fi avut montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. De asemenea, olteanul figura în izolare la adresa de domiciliu din Balș, din data de 23 mai, acesta întorcându-se recent de peste hotare.

Duminică, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore, iar în cursul aceleiași zile l-au prezentat instanţei de judecată care a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi fără permis de conducere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<