2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

77 de îmbolnăviri de infecții cu virusul SARS-CoV-2 și 47 de persoane vindecate în Olt

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că în județ au fost confirmate, până marți după-amiază, 77 de cazuri de persoane infectate cu noul Coronavirus. Dintre acestea, 47 s-au însănătoșit și au ieșit din spitalele în care au primit tratament de specialitate pentru vindecarea de virusul SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, dintre cele 77 de persoane confirmate pozitiv, 47 au fost declarate vindecate şi externate din unităţile medicale, două însănătoșindu-se și ieșind din spitale în ultimele două zile. Totodată, 28 de persoane diagnosticate pozitiv cu infecţia cu COVID-19 se află încă internate în spital. Au fost înregistrate și două decese ale unor persoane confirmate cu Coronavirus, acestea prezentând și comorbidități.

În carantină instituţionalizată în centre special amenajate în județ mai sunt 67 de persoane, alte 2.081 fiind în izolare la domiciliu şi aflându-se sub monitorizare medicală. Până la acest moment, în Olt s-au prelucrat și 2.434 de teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, ultimele 80 fiind realizate în ultimele 24 de ore. 

Prefectura Olt mai anunță că de la informarea precedentă referitoare la situaţia epidemiologică din județ a mai fost înregistrat un singur caz de infectare cu COVID-19, contact direct al unui caz confirmat anterior, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Ancheta epidemiologică în legătură cu clusterul de infectare cu noul Coronavirus de la Ambulanţa Olt continuă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți