2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă o îmbolnăvire cu virusul COVID-19 în Olt. Are legătură cu focarul de la Ambulanță

- Advertisement -

După raportarea oficială de la ora 13:00 a Grupului de Comunicare Strategică, marți după-amiază în județul Olt a fost confirmat un nou caz de infecție cu Coronavirus. Nouă îmbolnăvire are legătură cu focarul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Bolnavul este o angajată a Compartimentului Stare Civilă din cadrul Primăriei orașului Piatra Olt, contact direct al unei asistente medicale din cadrul instituției sanitare, care anterior a fost diagnosticată cu virusul COVID-19. Soțul femeii lucrează și el în cadrul instituției administrative, fiind secretar.

Astfel, focarul de la Ambulanța Olt a continuat să se extindă în ultimele ore, numărul angajaților și a contacților acestora testați pozitiv până acum ajungând la 25.

În total, sunt 20 de salariați ai SJA și cinci contacți care până acum au fost diagnosticați cu Coronavirus. Trei dintre ei sunt membri familiei unei asistente de la Serviciul de Ambulanță infectată și ea cu virusul, iar aceștia sunt soțul, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, și cei doi copii. Ceilalți doi sunt soția unui alt angajat al instituției medicale și contactul direct al asistentei medicale, confirmat marți cu SARS-CoV-2.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți