11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mascații au descins la contrabandiști de țigări din Oboga și Morunglav

- Advertisement -

UPDATE: Polițiștii olteni au dispus reținerea unui bărbat în urma audierilor celor două persoane aduse la audieri după descinderile efectuate la contrabandiștii de țigări din cele două localități. Este vorba de un cetățean de 65 de ani, din comuna Oboga, acesta fiind în prezent încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului Balș, în vederea dispunerii măsurilor legale. „În continuarea activităților efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, un bărbat de 65 de ani, din comuna Oboga, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. în cursul zilei de mâine (miercuri n.r.) se vor face propunerile legale către unitatea de parchet”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două percheziții domiciliare au avut loc marți în comunele Oboga și Morunglav, vizați de polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt fiind contrabandiști de țigări din comunele Oboga și Morunglav.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ, a declarat că polițiștii, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt, au efectuat descinderile într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Peste 70.000 de țigarete, care au fost confiscate de oamenii legii, s-au găsit în urma perchezițiilor.

„La domiciliile unor persoane fizice din localitățile Oboga și Morunglav au fost identificate 70.800 țigarete, care nu aveau aplicate timbru de marcaj fiscal prevăzut de lege. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și luării măsurilor legale”, a spus reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți