14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cazul de COVID-19 de la Primăria Piatra Olt: Peste 20 de teste efectuate pentru depistarea virusului

- Advertisement -

O angajată a Compartimentului Stare Civilă al Primăriei orașului Piatra Olt a fost confirmată marți cu noul Coronavirus, după ce a intrat în contact direct cu o asistentă medicală de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, pozitivată cu virusul, motiv pentru care specialiștii Direcției de Sănătate Publică au deschis și aici o anchetă epidemiologică. În urma confirmării cazului, s-au efectuat peste 20 de teste pentru depistarea COVID-19 în rândul angajaților instituției administrative, și nu numai.

Robert Munteanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Olt, a venit miercuri cu precizări referitor la faptul că în cadrul instituției pe care o reprezintă există un caz confirmat de infecție cu Coronavirus.

„Ieri (marți n.r.), 26 mai, a fost confirmat de DSP Olt un caz de infecție cu Coronavirus al unei colege din cadrul Primăriei orașului Piatra Olt. Colega noastră a fost testată pozitiv în urma anchetei epidemiologice ca și contact direct al unei asistente din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt. Tot ieri (marți n.r.), a fost efectuată ancheta epidemiologică de către DSP Olt la nivelul orașului Piatra Olt. Persoanele testate au fost stabilite de DSP Olt, fiind efectuate un număr de 23 de teste. În acest moment așteptăm rezultatele testelor și vă voi ține la curent cu evoluția situației. Să sperăm că nu vor mai fi probleme și să ne auzim cu bine”, a transmis reprezentantul instituției.

Una dintre perosanele testate pentru depistarea infecției cu virusul COVID-19 este chiar soțul angajatei pozitivată, acesta fiind secretar al Primăriei Piatra Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți