14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Teste cu rezultate negative în urma cazului de COVID-19 confirmat la Primăria Piatra Olt

- Advertisement -

Rezultatele la testele efectuate în urma pozitivării unui caz cu noul Coronavirus în rândul angajaților de la Primăria orașului Piatra Olt au fost așteptate cu nerăbdare de cele 23 de persoane cărora le-au fost prelevate probe.

În cursul după-amiezii de miercuri, rezultatele testelor pentru depistarea virusului COVID-19 au sosit, iar acestea au fost negative.

Angajata de la Primăria Piatra Olt care a fost depistată cu Coronavirus lucra în cadrul Compartimentului Stare Civilă al instituției administrative și a intrat în contact direct cu una dintre asistentele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Olt, pozitivată la rândul său cu virusul.

Cazul femeii a fost confirmat în cursul zilei de marți și nu este singurul care are legătură cu focarul de la Serviciul de Ambulanță Olt. În total, sunt 26 de îmbolnăviri, respectiv 20 de angajați ai instituției medicale, respectiv doi doctori, cinci ambulanțieri și șoferi, 13 asistenți medicali, și șase contacți care până acum au fost depistați cu virusul SARS-CoV-2. Focarul de la SJA s-a extins până acum la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, un militar de aici fiind infectat de soția acestuia, asistentă medicală la Ambulanță Olt, care, de asemenea, și-a îmbolnăvit și cei doi copii, dar și la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde o asistentă medicală de la Terapia Intensivă a Secției Cardiologie a fost diagnosticată cu virusul după ce a intrat în contact cu fiica sa, asistentă tot la Serviciul de Ambulanță, pozitivată și ea.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți