2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii au dat peste 300 de amenzi în doar două zile. 15 permise de conducere, reținute

- Advertisement -

Polițiștii olteni au continuat în ultimele două zile acțiunile desfășurate în județ, cele mai multe fiind în trafic. În urma misiunilor, s-au aplicat peste 300 de amenzi, a căror valoare depășește 100.000 de lei.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că, în ultimele 48 de ore, polițiștii au intervenit la 284 de evenimente petrecute în județ, dintre care 153 fiind sesizate prin apelul de urgență 112. „În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 106.060 lei”, a spus reprezentantul Poliției. 

Multe dintre nereguli au fost constatate de polițiștii rutieri, în urma acțiunilor despășurate pe drumurile publice care tranzitează județul Olt fiind reținute 15 permise de conducere și retrase zece certificate de înmatriculare.

Conduceau fără permis auto

Doi tineri s-au ales cu dosar penal în urma abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști. Un bărbat de 28 de ani, din comuna Urzica, conducea un autoturism pe strada Soarelui, din localitate, fără a poseda permis de conducere. Și pe strada Andrei Șaguna, din comuna Traian, a fost depistat un tânăr de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis. „Cu ocazia audierii sale, acesta a declarat că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat de 42 ani, tot din comuna Traian, cunoscând faptul că nu deține permis de conducere”, a declarat Cristian Grigorescu.

În ambele situații, pe numele șoferilor s-au întocmit dosare penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți