10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr fotbalist originar din Brâncoveni, găsit mort în Italia. S-ar fi spânzurat

- Advertisement -

Florin Străinu este slătineanul care are origini în satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, și care, din păcate, a fost găsit recent fără suflare în locuința sa din orașul Rimini, Italia. Era plecat de ani buni peste hotare, fără a fi însă căsătorit, iar acum familia sa, dar și comunitatea din localitatea Brâncoveni, încearcă să strângă banii necesari pentru a-i fi repatriat trupul neînsuflețit în țară, în vederea înhumării. Tânărul, în vârstă de doar 36 de ani, era un cunoscut fotbalist care juca la echipa Branco Brâncoveni și se pare că și-a pus capăt zilelor, însă nu se cunoaște motivul pentru care a recurs la acest gest necugetat.    

Pentru a fi strânși banii necesari repatrierii, autoritățile locale din comuna Brâncoveni au făcut un apel pe pagina oficială de Facebook a localității.

„Primăria comunei Brâncoveni anunță cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Străinu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni și care a fost permanent alături de noi în tot ceea ce am făcut. Suntem alături de familia profund îndurerată și fac un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta pentru repatrierea din Italia. Aveți atașate conturile surorii sale, unde puteți ajuta. Drum lin printre stele prietene! Nu te vom uita niciodată!
Condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul transmis de autoritățile locale pe pagina de socializare Brâncoveni.ro.

Și Ion Cheroiu, edilul comunei oltene, regretă trecerea în neființă a celui care a jucat la echipa de fotbal locală. „Păcat, avea doar 36 de ani, era plecat în iatlia de peste zece ani, nu este căsătorit. Nu știm ce s-a întâmplat mai precis, știu că își pierduse mătușa, chiar și mama, rămăsese doar el cu tata, sora și o bunică. Sora este în București, lucrează în învățământ, tatăl lucrează la o societate de pe platforma industrială a Slatinei. Se discută că și-ar fi pus capăt zilelor, s-ar fi spânzurat, dar oficial nu vă pot spune că a fost așa. Nu m-am întâlnit încă cu niciun reprezentant al familiei, astăzi după-amiază (joi n.r.) o să aflu exact ce a pățit. Noi deja am demarat o campanie de strângere de fonduri să încercăm să-i ajutăm, pentru a-i repatria trupul. Ne pare foarte rău, este o durere foarte mare, un băiat extraordinar, un fost fotbalist, care a pus bazele echipei Branco Brâncoveni și era foarte mândru de ce am făcut în comună, ne mulțumea de fiecare dată când vedea ceva realizat, un băiat care voia să se afirme. Nu știu dacă mai juca fotbal, dar de câte ori avea ocazia și venea acasă, intra în echipa noastră, pentru că era încă legitimat la Branco Brâncoveni, unde joacă din 2003. Ne implicăm, consilieri locali, agenți economici, reprezentanți ai primăriei și toată lumea cu suflet mare care vrea să ajute această familie îndurerată, pentru ca trupul să-i fie repatriat în țară. Cred că o să fie înmormântat în localitate, de aici având părinții și toată familia lui”, a spus edilul.

Cei care vor să ajute rudele fotbalistului Florin Străinu, pentru ca acesta să poată fi adus acasă și înmormântat, o pot face prin depunerea oricărei sume de bani în cele două conturi deschise pe numele surorii sale, Diana Iuliana Străinu. Acestea sunt RO39INGB0000999907289856 contul în lei sau RO98INGB0000999909324436, contul în euro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți