18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

31 de persoane din județul Olt, depistate cu COVID-19, internate în continuare în spital

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au continuat și în ultimele 24 de ore să monitorizeze infecțiile cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate în județ, iar ultimul bilanț arată că până la ora actuală avem 80 de persoane diagnosticate cu noul Coronavirus. Dintre acestea, 31 erau vineri încă internate în unitățile medicale pentru terapie.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Olt, din totalul celor 80 de persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, 47 au fost deja declarate vindecate şi externate din unităţile medicale în care au primit tratament de specialitate, alte 31 fiind în continuare internate în spital.

Din păcate, în județ au fost înregistrate și două decese ale unor persoane diagnosticate cu noul Coronavirus, acestea având, însă, și alte probleme de sănătate.

Totodată, vineri după-amiază, zece persoane erau încă în carantină instituţionalizată în centrele special amenajate din Olt, iar alte 2.719 erau în izolare la domiciliu şi se aflau sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, în Olt s-au prelucrat și 2.662 de teste pentru depistarea virusului COVID-19, 23 dintre ele fiind realizate în ultima zi. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți