23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Depunere de jurământ la ISU Olt

- Advertisement -

„Jur credinţă patriei mele, România. Jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii. Jur să respect legile ţării şi regulamentele militare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu„ sunt cuvintele care vineri, cu tărie şi credinţă, au fost rostite de cei 11 elev ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, care în această perioadă își desfășoară stagiul de practică la Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Jurământul militar a fost depus de viitorii pompieri într-un context deosebit, cu reguli stricte de protecție și distanțare, tinerii jurând că vor sluji țara și cetățenii în sprijinul cărora se vor afla în permanență.

„Depunerea jurământului militar este un moment unic și emoţionant pentru fiecare militar. Sentimentele de mândrie, dar şi de asumare a unei mari responsabilităţi trăite în acele momente, trebuie să vă călăuzească paşii întreaga carieră. Apreciez dorința dumneavostră de a vă alătura familiei pompierilor și, chiar dacă v-ați ales o meserie dificilă, sunt convins că satisfacțiile pe care le veți avea pe parcursul carierei vă vor ajuta în cele mai grele momente. Nu trebuie să uitați nicio clipă faptul că vă veți afla în slujba cetățenilor, că aceștia, atunci când viața sau bunurile le sunt puse în pericol, își pun speranța în dumneavoastră, în profesionalismul și dăruirea de care veți da dovadă. Cu ocazia Depunerii Jurământului Militar, vă felicit și vă urez mult succes în nobila meserie pe care v-ați ales-o!”, a fost mesajul transmis viitorilor salvatori de colonelul Adrian Tănase, inspectorul șef al ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți