17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sediu nou pentru Ambulanţa Caracal

- Advertisement -

Staţia de Ambulanţă Caracal va funcţiona din iunie într-o clădire nouă, construită şi amenajată cu fonduri de la Consiliul Judeţean Olt, for care a aprobat, joi, darea imobilului în administrarea Serviciului de Ambulanţă.

Consiliul Judeţean (CJ) Olt a aprobat, joi, şi un proiect de hotărâre pentru darea în folosinţă Serviciului Judeţean de Ambulanţă a unui imobil din Slatina în scopul cazării echipajelor relocate din alte substaţii pentru a asigura continuitatea activităţii Staţiei de Ambulanţă Slatina, unde sunt 20 de cazuri de infectare cu COVID-19.

„Avem două proiecte privind Ambulanţa. Unul vizează darea în administrare a sediului din Caracal. CJ Olt a construit pentru Ambulanţă un sediu modern la Caracal. Astăzi l-am dat în administrarea Serviciului de Ambulanţă şi angajaţii de acolo îşi vor desfăşura activitatea în condiţii moderne. Al doilea proiect vizează darea în folosinţă a unui imobil din fostul Centru Zorile, astfel încât, în urma focarului existent, echipele care vin să ajute Staţia Slatina să nu mai stea în aceeaşi curte şi să fie un risc minim de infectare a echipelor din teritoriu”, a precizat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Construcţia sediului Ambulanţei Caracal a început în urmă cu doi ani.

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți