12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Viitorii jandarmi au depus jurământul militar

- Advertisement -

Respectând măsurile de prevenire a noului Coronavirus, cei 16 viitori jandarmi, elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, care în acest moment sunt în perioada stagiului de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, au depus vineri dimineața jurământul militar.

,,Jur credință patriei mele, România. Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții. Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a fost legământul făcut de elevii jandarmi aflați în practică la Jandarmeria Olt în fața drapelului de luptă al instituției Ministerului Afacerilor Interne.

„Având în vedere contextul actual, festivitatea de depunere a jurământului militar s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2”, a declarat Iulian Mihai, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

După depunerea jurământului militar de către viitorii jandarmi, în aceeași notă, colonelul Dorel Tudor Drejoi, inspectorul șef al inspectoratului, le-a urat succes în activitate, precizând că din acest moment au pășit pe calea dificilă a vieții de militar, cu toate constrângerile, dar și satisfacțiile pe care implică acesta.

„Îi felicităm și le urăm succes la examene, iar după terminarea stagiului de practică, îi așteptăm în colectivul nostru”, a fost mesajul jandarmilor olteni, care în această perioadă fac pregătire cu ei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți