Doi răniți într-un accident produs la Slatina

Doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs, duminică după-amiază, pe o stradă din municipiul Slatina.

Potrivit polițiștilor rutieri din localitate, un tânăr de 19 ani, din comuna Slătioara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cornișei, din Slatina, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de o autoutilitară ce circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu aceasta.

Al doilea autovehicul implicat în accidentul rutier a intrat în coliziune cu o a treia mașină, apoi s-a oprit într-un stâlp. “În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism, al treilea, care se afla în fața sa după care s-a oprit într-un stâlp”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul de 19 ani și șoferul autoutilitarei, un bărbat din Slatina, au fost răniți în urma impactului și au necesitat îngrijiri medicale.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.