11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trupul lui Florin, fotbalistul care a murit în Italia, adus în țară. Va fi înmormântat lângă mama sa, la Brâncoveni

- Advertisement -

O tragedie avea să zguduiască, zilele trecute, micuța comunitate din satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, care a aflat că un om deosebit din localitate, pasionat de fotbal, a fost găsit mort în Italia. Slătineanul Florin Străinu, cu origini în Brâncoveni, era legitimat la echipa de fotbal Branco Brâncoveni și a fost găsit fără suflare în locuința sa din Rimini. Și-a pus capăt zilelor, zvonindu-se că s-a spânzurat. Sora lui, Diana, dar și autoritățile din comuna olteană, au făcut tot posibilul pentru ca trupul său neînsuflețit să fie repatriat în țară, acesta urmând a fi adus la sfârșitul acestei săptămâni.

Chiar sora lui a anunțat că Florin va ajunge acasă, acesta urmând a fi înmormântat sâmbătă în cimitirul din Mărgheni, acolo unde se odihnește și mama lui.

„Florin, Vărutză, deosebitul nostru, va ajunge vineri acasă, în locul lui drag, sat Mărgheni, comuna Brâncoveni, județul Olt, urmând ca sâmbătă, în jurul orei 14:00, să fie dus lângă mami, la biserică. Te vom iubi mereu, floarea noastră cu ochi albaștri!”, a postat Diana Străinu pe pagina de Facebook a fratelui său.

De la aflarea tristei vești, pe pagina de socializare a fotbalistului au fost postate sute de mesaje de condoleanțe. „«Cuvintele sunt prea sărace să exprime durerea din sufletele noastre! Nu putem decât să ne rugăm ca Dumnezeu să te ierte și să ai drum lin spre cer, Om frumos!», «Am sperat până în ultima clipă că nu este adevărat. Din păcate, ai plecat așa repede, nimeni nu s-ar fi așteptat, ai lăsat un gol în sufletul tuturor. Acum nu mai e nimic de făcut, putem doar să ne luăm rămas bun și să te păstrăm în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag», «Of, câtă durere. S-a dus un înger între îngeri. Să-ți fie calea presărată cu flori și verdeață înger drag»”, sunt doar câteva dintre postările celor care l-au cunoscut pe Florin.

Un alt mesaj impresionant l-a lăsat și sora lui, Diana, la scurt timp după ce a aflat că acesta a murit: „Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul pe care ni l-ați dat pentru a-l aduce pe Vărutză acasă! Aș fi preferat să fi venit toți prietenii la nunta lui și să ne cunoaștem acolo, nu așa! Să vi-l amintiți așa cum era: vesel, plin de glume, ambițios, prietenos, gata oricând să dea un sfat și ajutor! Să nu-l uitați! Pentru noi rămâi cel mai iubit copil, frate, nepot, prieten, verișor, coleg, vecin. (…) Te vom iubi mereu, Floarea noastră!”

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți