3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi cetățeni turci care lucrează în Slatina, depistați cu COVID-19

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat marți noile cifre referitoare la cazurile de infecții cu virusul COVID-19, iar bilanțul la nivelul județului Olt a ajuns la 93 de îmbolnăviri. Față de ziua anterioară, au fost comunicate cu două cazuri mai multe, fiind vorba de doi cetățeni de naționalitate turcă care sunt angajați care lucrează la Delta Aluminiu din Slatina, o societate cu domeniu de activitate metalurgia aluminiului.

Cei doi turci, tată și fiu, sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce în cursul serii de luni au prezentat simptomatologie specifică bolii și au ajuns la spital. Au fost testați și au fost confirmați cu noul Coronavirus. Potrivit unor informații, cetățenii se află de ceva timp în Slatina, neîntorcându-se recent din străinătate.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au deschis o anchetă epidemiologică pentru a stabili care au fost în ultimele zile contacții direcți ai acestora, dar și pentru a lua decizii cu privire la condițiile în care va continua activitatea în cadrul societății comerciale slătinene. Din primele date, angajații pozitivați cu COVID-19 ar fi intrat în contact cu 14 colegi la locul de muncă, cu toții lucrând pe aceeași secție, iar în prezent se află în izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Ancheta DSP este încă în desfășurare, în cursul zilei de joi unii dintre contacți urmând a fi testați pentru depistarea noului Coronavirus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți