4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 2.800 de teste pentru depistarea noului Coronavirus, realizate în Olt

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au continuat să monitorizeze infecțiile cu SARS-CoV-2 și ultimele cifre arată că în județ s-au înregistrat noi îmbolnăviri cu virusul. Totodată, au fost realizate și noi teste pentru depistarea noului Coronavirus, până acum fiind recoltate peste 2.800 astfel de probe.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, două cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat în județ, în prezent bilanțul acestora fiind de 93. Din totalul persoanelor confirmate pozitiv cu virusul, 53 au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile medicale în care au primit tratament de specialitate, alte 38 fiind încă internate în spital, pentru terapie. În județ se înregistrează și două decese ale unor persoane confirmate cu SARS-CoV-2, care prezentau și comorbidități.

Totodată, 14 persoane sunt în continuare în carantină instituţionalizată în centrele special amenajate din Olt, iar alte 2.614 se află în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

Până la acest moment, în județ s-au prelucrat și 2.819 teste pentru depistarea noului Coronavirus, 49 dintre acestea fiind realizate în ultima zi.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți