Sens giratoriu într-o intersecție din municipiul Caracal

De marți, 2 iunie, în municipiul Caracal au demarat lucrările la sensul giratoriu din intersecția bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Bicaz, investiția fiind realizată cu fonduri de la bugetul local.

Zilele trecute, Primăria Caracal a dat ordinul de începere al lucrărilor la acest obiectiv, benefic infrastructurii rutiere. „Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Bicaz este necesară  nu doar pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru prevenirea  riscului de accidente rutiere”, se arată într-un comunicat remis de municipalitate. 

Valoarea investiției, al cărui termen de execuție este de două luni, este de 531.520 de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local. Realizarea proiectului impune și unele restricții rutiere în zonă, acestea urmând a fi anunțate zilele următoare de autoritățile locale, la fel și variantele ocolitoare.

Un comentariu la „Sens giratoriu într-o intersecție din municipiul Caracal

  • În loc să asfaltam străzile de prin oraș și aleile dintre blocuri cheltuim 5 miliarde și jumătate pentru un sens giratoriu

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<