10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Bobicești, cercetat de procurori după ce și-a lovit soția cu toporul în cap

- Advertisement -

Un bărbat de 62 de ani, din comuna Bobicești, a fost reținut miercuri după-amiaza de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce înainte cu o zi, băut fiind, și-a lovit soția, în vârstă de 60 de ani, cu toporul în cap.

Anchetatorii spun că nefericitul eveniment s-a produs marți dimineață, pe fondul consumului de alcool, între bărbat și nevasta sa iscându-se o ceartă aprinsă.

„Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, inculpatul i-a reproșat soției că ar fi avut o relație extraconjugală, considerent pentru care i-a aplicat o lovitură în zona capului cu un topor, respectiv cu partea tăietoare. Nu sunt foarte multe zile de îngrijiri medicale, respectiv 8 – 9 zile, nu i s-a pus în primejdie viața, însă am apreciat că în raport cu obiectul folosit, respectiv topor, lovitura aplicată cu partea tăietoare în zona capului, ne încadrăm pe infracțiunea de tentativă de omor”, a declarat Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului Olt.

Femeia a ajuns la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, la fel și soțul ei, care era incoerent, având în vedere că era în stare de ebrietate. Bărbatul a fost dus pe Secția Psihiatrie a Spitalului Slatina, pentru dezintoxicare.

Reținut miercuri după-amiază, autorul faptei a fost deja încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt și joi va fi prezentat magistraților Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți