19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Două îmbolnăviri noi cu COVID-19 în Olt. Vorbim de un asistent de la Spitalul Slatina și nepoata unui polițist din Ipotești

- Advertisement -

Crește numărul infecțiilor cu virusul COVID-19 din județul Olt, anunță autoritățile locale, bilanțul cazurilor ajungând la 95. Sunt cu două îmbolnăviri mai multe față de ziua anterioară, însă, deocamdată, acestea nu au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică.

Unul dintre noii bolnavi este un asistent medical detașat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina care a intrat în contact direct cu cele trei asistente, tot de la Boli Infecțioase, pozitivate cu noul Coronavirus, aceste îmbolnăviri fiind făcute publice sâmbătă. Cu acest ultim caz sunt nu mai puțin de șapte asistenți medicali de la Spitalul Slatina, diagnosticați până acum cu virusul, celelalte trei fiind: o asistentă de la Secția Anestezie și Terapie Intensivă, o asistentă de la Secția Cardiologie și o asistentă de la Blocul Operator.

Cel de-al doilea pacient este nepoata ajutorului de la Postul de Poliție Ipotești din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana, cazul acestuia fiind anunțat tot sâmbătă, atunci când a fost pozitivat și șeful aceluiași post de poliție. Fata a intrat în contact cu tatăl ei, care este jandarm la Inspectoratul de Poliție Județean Olt și frate al ajutorului șefului de post din Ipotești, dar și cu mama ei, ambii fiind acum în izolare la domiciliu. Cei doi oameni ai legii au avut și alți contacți care până acum au fost confirmați cu virusul COVID-19. În week-end au fost pozitivați soțiile și trei copii ai acestora, doi fiind ai ajutorului de la Postul de Poliție Ipotești, dar și un alt polițist, ajutor al șefului Postului de Poliție Brebeni din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți