11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un ambulanțier de la Corabia, confirmat cu noul Coronavirus

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică raportează la nivelul județului Olt o nouă îmbolnăvire cu virusul cu COVID-19, bilanțul total al cazurilor ajungând la 96. Este singurul caz înregistrat în ultimele 24 de ore și, potrivit specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt, este vorba despre încă un angajat din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, însă nu de la Substația Slatina și de la Substația Corabia.

Un ambulanțier de la Corabia este olteanul infectat cu noul Coronavirus, iar rezultatul a venit pozitiv în urma unor probe recoltate preventiv, zilele trecute, în rândul angajaților de la Substația Corabia și Substația Caracal ale Serviciului de Ambulanță Olt. Autoritățile locale transmit că au fost efectuate 82 de teste pentru depistarea COVID-19 și doar unul singur, al angajatului Ambulanței Corabia, a fost pozitiv, restul fiind negative. Ambulanțierul este acum internat la Spitalul Municipal Caracal – unitate suport COVID-19, unde primește tratament de specialitate.

În urma pozitivării cazului, specialiștii DSP Olt au declanșat anchetă epidemiologică, pentru a se stabili dacă acesta a avut cumva legătură cu focarul de Coronavirus de la Substația Slatina, unde 20 de angajați și șapte contacți ai acestora au fost confirmați cu virusul, sau dacă sursa de infectare este alta. Deocamdată, din ancheta preliminară s-a stabilit că acesta are un singur contact, un membru de familie, care în prezent este în izolare la domiciliu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți