13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme implicate într-o coliziune în lanţ, la ieşire din Slatina spre Valea Mare

- Advertisement -

Un doljean de 61 de ani a necesitat, vineri dimineaţa, îngrijiri medicale în urma unui accident în lanţ produs pe Drumul Naţional 65 – European 574, la ieşire din municipiul Slatina spre comuna Valea Mare. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, vinovat fiind un bărbat de 39 de ani, din Slatina.

„Din primele date, poliţiştii Biroului Rutier Slatina au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării unei distanțe corespunzătoare în mers. Astfel, un bărbat de 39 de ani, din Slatina, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta și proiectându-l în cel de-al treilea autovehicul, care circula în aceeași direcție. În urma evenimentului, conducătorul celui de-al doilea autovehicul, un bărbat de 61 de ani, din județul Dolj, a suferit leziuni”, a spus reprezentantul IPJ.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatelor stabilindu-se că aceştia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți