8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi bărbaţi din Olt s-au electrocutat în ziua de Rusalii. Unul dintre ei a murit

- Advertisement -

Doi bărbaţi din judeţul Olt au fost victimele unor evenimente nefericite care au avut loc în ziua de Rusalii. Unul dintre ei s-a electrocutat în timp ce pescuia pe o baltă din zona lacului de acumulare Drăgăneşti Olt, iar celălalt s-a sinucis prin electrocutare.

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Fălcoiu, a suferit arsuri grave după ce a atins cu undiţa firele de înaltă tensiune. Martorii prezenţi în zona Barajului Drăgăneşti Olt unde s-a produs incidentul spun că după ce acesta a atins cu undiţa firele de înaltă tensiune, s-a format un arc electric şi s-a electrocutat. Un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt a intervenit la faţa locului, iar la prima vedere acesta a suferit arsuri grave pe o suprafaţă de 80% din suprafaţa corpului. Iniţial, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, iar de aici a fost transferat pe Secţia Arşi a Spitalului Judeţean Sibiu.

„Am fost sesizaţi prin apelul 112 despre faptul că un tânăr de 29 de ani, din Fălcoiu, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe malul unei bălţidin apropierea Barajului Drăgăneşti, s-ar fi electrocutat. Acesta a fost transportat la Spitalul Caracal, iar de aici la Secţia Arşi a spitalului din Sibiu. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Celălalt oltean care s-a electrocutat de Rusalii şi-a pus capăt zilelor. În vârstă de 69 de ani, bărbatul din comuna Bărăşti, ar fi intrat în depresie și se pare că s-a sinucis băgând un cablu electric în priză, al cărui capăt l-a ținut în mână și având picioarele într-un lighean cu apă. Poliţiştii olteni au deschis anchetă şi în acest caz. „Un cetăţean din comuna Bărăşti a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat de 69 de ani, din aceeaşi localitate, şi-ar fi pierdut viaţa prin electrocutare. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Slatina, în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul a decedat”, a spus reprezentantul Poliţiei.    

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți