10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Olt: O nouă îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Prefectura Olt a dat publicității datele oficiale referitoare la cazurile de infecții cu SARS-CoV-2 din județ de la debutul pandemiei și față de raportarea precedentă anunțată de autoritățile locale, dar și de Grupul de Comunicare Strategică, s-a înregistrat o nouă îmbolnăvire cu virusul. În total, avem 117 îmbolnăviri, iar ultima este cea a unui bărbat care s-a prezentat la spital cu simptomatoligie specifică noului Coronavirus.

Pe lângă această persoană, tot marți au mai fost pozitivați cu COVID-19 două asistente medicale și două infirmiere de pe Secția Chirurgie Plastică a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde zilele trecute au fost confirmați cu virusul și patru pacienți internați pe aceeași secție.

De la începutul pandemiei de Coronavirus, 72 de persoane au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, iar 42 încă sunt internate în spital, pentru terapie. Oltul înregistrează, din păcate, și trei decese ale unor persoane infectate cu virusul, fiind vorba de o femeie de 54 de ani, din Scărișoara, un bărbat de 57 de ani, din Șerbănești, și un bărbat de 70 de ani, din Piatra Olt, care a murit la sfârșitul săptămânii trecute.

În continuare, în izolare la domiciliu sunt 2.739 persoane, iar numărul persoanelor aflate încă în carantină instituționalizată este de 12. Totodată, până acum s-au recoltat 3.014 probe pentru depistarea virusului COVID-19.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți