10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pentru o femeie din Slatina care fura energie electrică

- Advertisement -

O femeie de 47 de ani, din municipiul Slatina, s-a ales cu dosar penal pentru consum fraudulos prin sustragere de energie electrică, infracțiunea fiind constatată de jandarmii olteni și reprezentanții societății Distibuție Energie Oltenia în timpul unei acțiuni de inspecție și control desfășurată joi în localitate, în vederea depistării și instrumentării în teren a cazurilor de nerespectare a normelor legale de consum în domeniul energiei electrice.

La imobilul femeii din Slatina s-a găsit o instalaţie clandestină, racordată ilegal la reţeaua de distribuţie energie electrică prin intermediul unui conductor electric.

„Jandarmii au legitimat persoana în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi a infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. Documentele întocmite vor fi înaintate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor”, se arată îăntr+un comunicat remis de Jandarmeria Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți