23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Gunoaie colectate selectiv în toate satele din comuna Brâncoveni

- Advertisement -

Primăria Brâncoveni a semnat miercuri contractul de prestări servici pentru colectarea selectivă a deşeurilor din localitate, iar în aceeaşi zi societatea care se ocupă de ridicarea gunoaielor a distribuit containerele în punctele importante din toate satele – Brâncoveni, Mărgheni, Ociogi şi Văleni.  

Autorităţile locale fac apel la toți cetățenii comunei să respecte regulile de colectare şi depozitare a deșeurilor reciclabile în spaţiile special amenajate în comună.

Vor fi selectate exclusiv următoarele materiale: hârtie şi carton – maculatură (caiete, cărți, ziare, reviste) și ambalaje din carton (cutii și ambalaje alimentare); metal – doze din metale, conserve alimente, recipiente din tetrapack (cutii de sucuri, lapte); plastic – PET-uri (sticle de suc, apă, băuturi), pungi, ambalaje, folii, flacoane; sticlă – obiecte din sticlă, recipiente din sticlă.

Brâncovenenilor le este interzisă aruncarea gunoaielor de la animale, din demolări şi construcţii sau a celor periculose, anunţă edilul comunei Brâncoveni. „Este strict interzis depozitarea în containere a deşeurilor menajere şi a gunoiului de la animale, deşeurilor din demolări şi construcţii sau deşeurilor periculoase. Este primul pas în demersul de ecologizare a comunei Brâncoveni. Haideți să fim responsabili! Păstrați curățenia!”, este mesajul transmis de primarul Ion Cheroiu cetăţenilor din localitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți