10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un nou deces din cauza COVID-19 în judeţ. Bilanţul a ajuns la cinci

- Advertisement -

Judeţul Olt înregistrează cel de-al cincilea deces din cauza noului Coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din comuna Găneasa, care era internat la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport COVID-19 în care sunt trataţi pacienţii depistaţi pozitiv cu virusul, care au şi comorbidităţi.

Bărbatul a decedat în cursul dimineţii de vineri în unitatea medicală caracaleană, fiind internat aici din data de 7 iunie, după ce a fost transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„În data de  6 iunie pacientul a fost internat în Secţia COVID a Spitalului Slatina, unde a fost investigat pentru determinarea infecţiei cu virusul. Data confirmării cu infecţia COVID-19 a fost 7 iunie, acesta având ca şi comorbidităţi hipertensiune arterială primară grad III, formă cu risc cardiovascular, infarct miocardic cu stent, astm bronşic şi sindrom de retenţie azotată. În data de 7 iunie pacientul a fost transferat în spitalul suport COVID din Caracal, Secţia de Terapie Intensivă, iar decesul a survenit în dimineaţa zilei de 12 iunie”, se arată într-un comunicat remis de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Este al cincilea deces din cauza virusului SARS-CoV-2 din Olt, celelalte patru fiind ale unei femei de 54 de ani, din comuna Scărişoara, care a murit pe 3 mai la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Craiova, unui bărbat de 57 de ani, din comuna Şerbăneşti, care a decedat pe 7 mai la Spitalul Caracal, unui bărbat de 70 de ani, din oraşul Piatra Olt, care a murit pe 6 iunie în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în ambulanţă, înainte de a fi transferat la Spitalul Caracal, şi al unui bărbat de 54 de ani, din comuna Brâncoveni, care a murit tot la unitatea medicală din Caracal. Toţi pacienţii aveau şi alte probleme de sănătate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți