22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bilanțul infecțiilor cu COVID-19 a ajuns la 128 în Olt. Trei îmbolnăviri noi în ultima zi

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că de la începutul pandemiei de Coronavirus și până sâmbătă în județ s-au înregistrat 128 de infecții cu noul Coronavirus, în ultima zi încă trei persoane contractând virusul. Potrivit unor informații este vorba despre un bărbat din comuna Brebeni, angajat al societății Delata Aluminiu Slatina, unde mai mulți salariați de naționalitate turcă au fost pozitivați cu COVID-19, despre un bărbat din municipiul Caracal, dar despre o femeie din Slatina.

Autoritățile locale spun că toate cele trei persoane care s-au infectat cu virusul, în ultimele 24 de ore, s-au prezentat cu simptomalogie specifică noului Coronavirus la spital.

Din totalul celor 128 de persoane din Olt confirmate pozitiv cu COVID-19 de la începutul pandemiei, 84 s-au vindecat, iar 39 încă sunt internate în spital. Județul înregistrează, din păcate, și cinci decese din cauza virusului, toate persoanele având și alte boli asociate.

În continuare, 16 persoane se află în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în Olt, iar alte 2.938 sunt izolate la domiciliu. Totodată, de la începutul pandemiei, în județ s-au recoltat și 3.243 de probe pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, 59 de teste fiind realizate în ultima zi.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți