20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Șeful Postul de Poliție Ipotești a murit într-un spital din Capitală. La sfârșitul lunii mai a fost confirmat cu Coronavirus

- Advertisement -

Alexandru Gibea, în vârstă de 49 de ani, șeful Postului de Poliție Ipotești din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana, a murit sâmbătă seară. Polițistul era internat pe Secția de Terapie Intensivă a Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce la sfârșitul lunii mai a fost confirmat cu virusul COVID-19.

Decesul lui Alexandru Gibea este cel de-al șaselea înregistrat în județul Olt, din cauza noului Coronavirus.

Confirmat cu virusul SARS-CoV-2, șeful Poliției Ipotești a fost internat inițial la Spitalul Județean de Urgență Slatine pe 28 mai, însă având comorbidități (suferea de diabet n.r.) acesta a fost transferat la Spitalul Municipal Caracal pe 30 mai. Starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit și săptămâna trecută avea să fie transportat la Institutul „Matei Balș” din Capitală și internat la Terapie Intensivă, iar în această seară a încetat din viață din cauza complicațiilor apărute.

Alexandru Gibea a fost confirmat cu Coronavirus chiar în aceeași zi în care și adjunctul său de la Postul de Poliție Ipotești a fost pozitivat, în prezent acesta fiind internat la Spitalul „Victor Babeș” din București, iar ziua următoare un alt polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, respectiv ajutorul șefului Postului de Poliție Brebeni, tot din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana, care acum primește tratament de specialitate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Au mai fost pozitivați apoi cu virusul COVID-19 soția și fiica șefului de post de la Ipotești, soţia ajutorului de şef de post din aceeași localitate, dar şi cei doi fii ai săi şi nepoata. Dintre aceștia, s-au vindecat până acum și au fost externați din spital soția și fiica lui polițistului Alexandru Gibea.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți