11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Județul Olt înregistrează cel de-al șaptelea deces din cauza COVID-19

- Advertisement -

După ce sâmbătă seara Alexandru Gibea de 49 de ani, șeful Postului de Poliție Ipotești din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana, a murit de Coronavirus la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, acesta având și alte probleme de sănătate, duminică dimineață județul Olt înregistra și cel de-al șaptelea deces din cauza COVID-19. Un bărbat de 78 de ani, din comuna Deveselu, pozitivat cu virusul, a decedat la Spitalul Municipal Caracal.

Olteanul a ajuns la unitatea medicală caracaleană pe data de 11 iunie, în aceeași zi fiind și testat pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, iar rezultatul pozitiv a sosit în data de 12 iunie. Din păcate, în dimineața zilei de 14 iunie, bărbatul din comuna Deveselu, care avea și alte boli asociate, a murit.

Potrivit autorităților locale, acesta prezenta ca și comorbidități insuficiență respiratorie, supurație pulmonară bilaterală, pleurezie dreaptă, traumatism recent cu fracturi costale, aritmie extrasistolică și adenom de prostată.

Este al șaptelea deces din cauza noului Coronavirus înregistrat în Olt. Până acum au mai murit polițistul din comuna Ipotești, un bărbat de 60 de ani, din comuna Găneasa, internat la Spitalul Municipal Caracal, un bărbat de 54 de ani, din comuna Brâncoveni, tot la unitatea medicală caracaleană, un bărbat de 70 de ani, din oraşul Piatra Olt, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în ambulanţă, înainte de a fi transferat la Spitalul Caracal, de 57 de ani, din comuna Şerbăneşti, la același spital, și o femeie de 54 de ani, din comuna Scărişoara, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Craiova. Toți pacienții aveau și alte probleme de sănătate.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți