4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Agresiune în zona Colegiului Minulescu din Slatina. Autorul, cercetat penal

- Advertisement -

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Milcov, s-a ales cu dosar penal după ce, luni după-amiază, ar fi lovit cu pumnul un cetățean de 52 de ani, din municipiul Slatina, în zona Colegiului Național „Ion Minulescu”. Autorul a fugit de la locul faptei, însă a fost prins în scurt timp și acum este cercetat acum pentru lovire sau alte violențe.

Agresorul este cunoscutul luptător MMA Mihai Dorobanțu, iar victima sa este slătineanul Ion Vlad, alias Nelu Vișan.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că incidentul ar fi avut loc în jurul orei 14:30, polițiștii fiind sesizați despre agresiune prin apelul de urgență 112.

„Am fost sesizați că pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina, un bărbat ar fi fost agresat de o persoană necunoscută, acesta din urmă fugind după comiterea faptei. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a efectua de cercetări. Se pare că bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Slatina, ar fi fost lovit, fără a fi deposedat de bunuri. Acesta nu a putut oferi date despre agresor”, a spus reprezentantul IPJ.

În urma activităţilor desfășurate, polițiștii de investigații criminale au reușit să identifice un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Milcov, bănuit că ar fi săvârșit fapta.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar cercetările continuă. „Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fapta a fost comisă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți