22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ministrul de Interne a reacţionat după moartea poliţistului din Ipoteşti, infectat cu Coronavirus

- Advertisement -

Marcel Vela, ministrul Afacerilor de Interne, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce a aflat de moartea lui Alexandru Gibea, şeful Postului de Poliţie Ipoteşti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana, care în seara zilei de sâmbătă a murit pe Secţia Terapie Intensivă a Institutului Naţional „Matei Balş” din Bucureşti, fiind infectat cu virusului COVID-19. Omul legii avea şi alte probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet, iar în cursul zilei de luni acesta va fi înmormântat în comuna Mărunţei, localitatea sa de domiciliu.

Mesajul postat de ministrul Vela este unul emoţionant, spunând că poliţiştii sunt alături de familia îndurerată. „Nimic nu este mai dureros decât atunci când, după luni bune de luptă cu acest virus nemilos, îi cade victimă chiar cineva din echipa noastră. Agentul șef principal de poliție Gibea Alexandru din cadrul Inpectoratului Județean de Poliție Olt și-a pierdut viața din cauza infecției cu COVID-19, în pofida eforturilor cadrelor medicale de la Spitalul Caracal și apoi de la Institutul Național de Boli Infecțioase «Prof. Dr. Matei Balș». Suntem cu tot sufletul alături de familie, colegi și toți cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a postat Marcel Vela pe pagina sa de socializare.

Soţia poliţistului de doar 49 de ani s-a infectat şi ea cu noului Coronavirus, la fel şi fiica celor doi, fiind contacţi direcţi ai acestuia. Din fericire, acestea s-au însănătoşit. „Singura mângâiere pe care o putem găsi acum este faptul că știm că soția sa, asistent medical, a fost declarată vindecată de COVID-19 și, din fericire, niciunul dintre colegii polițistului nu prezintă simptome de infectare”, a mai transmis ministrul de Interne.

Agentul șef principal de poliție Alexandru Gibea a absolvit Școala de Subofițeri de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina în anul 1993 și era șef de post al Postului de Poliție al comunei Ipotești din anul 2019.

Soţia a încercat să-i convingă pe oameni că virusul există

După ce a aflat că s-a infectat şi ea, fiind contact direct al poliţistului Alexandru Gibea, Daniela Ionela a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a-i convinge pe oameni că virusul există.

„În atenția needucaţilor, oamenilor fără inimă, scrupule. COVID-19 rezistă pe suprafețe timp de trei zile. Oricine se poate contamina, după o simplă pungă de cumpărături, bani, etc. Polițiștii, medicii și cadrele medicale vor fi întodeauna în linia întâi. Nu suntem nici «ciumați», nici «coronaţi», doar cu disperare în inima și îl rugăm pe Dumnezeu să fie alături de noi, ca de multe alte familii, din lumea asta. Boala unui om nu este de râs. Acum s-a văzut omenia din oameni. Noi nu avem nevoie de nimic, doar de Dumnezeu să ne ajute să trecem prin acest necaz. Rușine să vă fie celor care vorbiți fără să gândiți! Mâine puteți fi voi”, a scris soția polițistului, asistentă la cabinet medical, pe pagina sa de socializare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți