14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Râul Olteț, plin de gunoaie aduse de viituri în zona podului de fier din Balș

- Advertisement -

Tone de gunoaie, bucăți de copaci și PET-uri, au fost aduse de viituri pe râul Olteț și au format un baraj pe cursul de apă, în zona podului de fier din orașul Balș. Mizeria a urmat cursul Oltețului, venind dinspre județul Vâlcea, iar la fața locului a fost nevoie de mai multe echipaje care au acționat cu utilajele pentru a curăța zona. Inclusiv lucrările efectuate de constructori la Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești ar fi riscat să fie sistate, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp.

Oamenii care stau de-a lungul râului Olteț se pare că nu respectă mediul înconjurător în continuare, iar ploile torențiale și viiturile din ultimele zile au adus în dreptul podului de fier din orașul Balș mii de PET-uri aruncate, cel mai probabil, la voia întâmplării, dar și multe bucăți de lemne.

Echipe ale administrației publice locale au intervenit cu promptitudine și au curățat zona, pentru a nu se crea un blocaj pe cursul de apă. „Intervenție de urgență a autorității locale pe râul Olteț, în urma viiturilor formate din cauza precipitațiilor din ultimele zile”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Balș pe pagina de Facebook.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți