13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se reia proba teoretică pentru obţinerea permisului auto

- Advertisement -

Prefectura Olt, instituţie în subordinea cărea se află Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, anunţă că începând de marţi, 16 iunie, se reia proba teoretică a examenului susţinut pentru obţinerea permisului auto.

Candidaţii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege se vor prezenta la sediul instituţiei din municipiul Slatina, bulevardul A. I. Cuza, nr. 153, judeţul Olt, numai după ce, în prealabil, s-au programat on-line, pe site-ul DRPCIV, la secţiunea „înregistrare dosar examinare” – https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities./28. De asemenea, la sediul Serviciului Permise Auto Olt se vor prezenta, tot în baza programării on-line, efectuată la aceeaşi secţiune, şi candidaţii care solicită programarea sau reprogramarea la proba practică.

În contextul actual al pandemiei de COVID-19, candidaţii care susţin proba teoretică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere trebuie să aibă în vedere respectarea mai multor măsuri.

„Accesul în sala de aşteptare a candidaților programați pentru susținerea probei teoretice se va face în următoarele condiţii: se va accepta doar prezenţa candidaţilor, fără însoţitori; la intrarea în sala de aşteptare se va efectua măsurarea temperaturii corporale, putând fi refuzat accesul candidaţilor care au o temperatură mai mare de 37,3 de grade Celsius; se va purta obligatoriu masca de protecţie, atât în sala de aşteptare, cât şi în  sala de examinare, cu recomandarea utilizării şi a mănuşilor de unică folosinţă; se va realiza, obligatoriu, dezinfectarea mâinilor la intrarea în sala de examen; se va păstra distanţa de siguranţă, marcată prin benzi pe podea”, se arată în comunicatul remis de Prefectura Olt.

Programul de lucru la sala de examinare va fi de marţi până joi, în intervalul orar 08:30 – 16:00, şi vineri între orele 08:30 – 14:00.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți