20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Comisarul şef Mihai Mihalache, împuternicit la şefia Poliţiei Olt timp de trei luni

- Advertisement -

Oficial, de marţi, 16 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt are un nou inspector şef. Comisarul şef Mihai Mihalache, fost şef al Poliţiei municipiului Slatina, a fost numit în funcţie prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Ofiţerul este împuternicit pe post pentru următoarele trei luni.

„Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 16 iunie 2020, comisarul șef de poliție Mihalache Ion Mihai a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru o perioadă de trei luni”, au transmis reprezentanţii Compartimentul Relații Publice al Poliției Olt.

Ofiţerul de poliţie Mihai Mihalache l-a înlocuit din funcţie pe comisarul şef Alin Stan venit de la şefia Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș la jumătatea lunii septembrie 2019 şi care a îndeplinit atribuţiile inspectorului şef al IPJ Olt timp de nouă luni.

Alături de fostul şef al Poliţiei Slatina, din conducerea Poliţiei Olt mai fac parte comisarii şefi Eduard Bîlă şi Cristi Rădoi. Ambii sunt adjuncţi ai inspectorului şef, iar la rândul lor rămân împuterniciţi pe funcţii pentru următoarele trei luni. Primului i-a fost prelungit mandatul cu şase luni în luna martie 2020, iar cel de-al doilea la acea vreme avea să vină la şefia IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți